Βιογραφικό

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ελένη Καραπιπέρη

Πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με μεταπτυχιακό “η διατροφή στην υγεία και στην νόσο” της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Ελένη Καραπιπέρη γεννήθηκε στην Λάρισα και διατηρεί διαιτολογικό γραφείο από το 2018 στο κέντρο της πόλης, αποκτώντας την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος το 2017.
Είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2017 και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό “η διατροφή στην υγεία και στην νόσο” της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τον Ιούλιο του 2019.

Πραγματοποίησε την εξάμηνη πρακτική της άσκηση στο Θεσσαλικό κέντρο ιατρικής αποκατάστασης “ΑΡΩΓΗ”. Αποτελεί μέλος της ένωσης διαιτολόγων διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ).
Σεμινάρια: -παιδική παχυσαρκία (nytrimed), -βέλτιστη διατροφή μέσω αποδεικτικών στοιχείων (harvard t.h. chan) -αθλητική διατροφή (epimorfosi)